Translate

24 Temmuz 2016 Pazar

Tim ve Hetty

Tim ve Hetty ile tanışamadım, o süreçte evde olmadığım için Yalçın ağırladı arkadaşları. Ama arkalarından kalan notlara, çizimlere, fotoğraflara, Yalçın'ın yaptığı görüşmenin video kaydına baktığımda tanışmayı arzu edeceğim bir çift olduğunu anlıyorum

yolculuğun yeşerttiği umudun gülümsemelerine vuran güzelliği

Tim ekolojist, Hetty de hukuk mezunuymuş, ikisi de Avustralya'nın Melbourne şehrinden. Yalçın'ın yaptığı görüşmede de bahsediyorlar ki yolculuklarının amacı; insana, yaşama dair kaybettikleri umutlarını farklı kültürlerdeki insanlara, yaşamlara temas ederek yeşertmek. Yolculuk boyunca paylaştıklarının, tanık olduklarının iç dünyalarını çok fazla beslediklerini anlatmışlar.




Aynı ifadeyi anı defterimize yazdıkları notta da kullanmışlar.


Sevgi dolu dilekleri

Bir anı derleyicisi olarak arkalarında bıraktıkları çizimleri, küçük notları çok hoş bir paylaşım olarak buldum.


Onların gözünden Paltolu Konak


küçük ama sıcacık dilekler

Güzel bir moladan sonra yollar bekler...







Yolunuz ve ufkunuz açık olsun. Eminim ki bir ömür boyu barışçıl, insan sevgisi dolu bir yaşamı yaşayabilmeniz için umudunuz bol olacak.

Onlar pedallayan emeğin güzelliğiyle bizim yazınımızda böyle yer alırken Yalçın da onlara açtığı konağın kapısıyla bloglarında şu ifadelerle yer almış.



ve umutsuzluktan umuda doğru bisikletle büyüttükleri öyküleri

1 yorum:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chuyên võng điện máy đưa võng hay võng điện cho bé và chia sẻ kinh nghiệm giúp quý khách biết cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như máy đưa võng loại nào tốt nhất cho giấc ngủ của bé.

    YanıtlaSil